MIKROIQLIMNI SUN’IY TARTIBGA SOLISH:ENERGIYA TEJAMKOR TURAR JOY BINOLARI UCHUN INNOVATSION YONDASHUV (KIUT Publication, 2025)
Ушбу мақола Ўзбекистоннинг қуруқ ва иссиқ иқлим шароитида турар жой биноларида микроиқлимни сунъий тартибга солиш тизимлари, хусусан, туман яратиш технологияси ёрдамида қулайлик ва энергия самарадорлигини оширишга бағишланган.