ARXITEKTURA BINOSINING PERSPEKTIVADA SOYA QURISH USULLARI (KIUT Publication, 2025)
Inson har qanday jismning shakli, fazoviy hajmi yoki tekis ekanligini unga tushayorgan yorug‘lik orqali idrok qiladi. Yorug‘lik haddan tashqari kuchli yoki aksi bo‘lsa, jismning fazoviy hajmi sezilmasligi mumkin.