СИҚИЛГАН ГАЗДА ИШЛОВЧИ ИЧКИ ЁНУВ ДВИГАТЕЛИДА ГАЗСИМОН ЁНИЛҒИ ВА ВОДОРОД АРАЛАШМАСИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ТЕХНИК-ИҚТИСОДИЙ ТАҲЛИЛИ. (KIUT Publication, 2025)
Сиқилган газ ва водород аралашмаси ёниш жараёнини назарий таҳлил қилиш ва экспериментал тадқиқ қилиш ёниш жараёнларига таъсир қилувчи асосий параметрларнинг рационал қийматларини ишлаб чиқиш имконини беради.Калит