(untitled) (KIUT Publication, 2025)
Ушбу мақола Ўзбекистоннинг қуруқ ва иссиқ иқлим шароитида турар жой биноларида микроиқлимни сунъий тартибга солиш тизимлари, хусусан, туман яратиш технологияси ёрдамида қулайлик ва энергия самарадорлигини оширишга бағишланган.