(untitled) (KIUT Publication, 2025)
O‘simliklar olami o‘ziga xos xususiyatga ega bo‘lib, ular o‘sadi, rivojlanadi. Ma’lumki, ayrim daraxtlar uzoq yillar yashaydi, bizga kislorod beradi va qurilish uchun ajoyib material bo‘lib xizmat qiladi. Shu bilan birga, daraxt va butalarni nobud qilmasdan, uy ro‘zg‘or buyumlari – mebellardan tashqari, juda qiziqarli va foydali narsalarni ham yaratish mumkin.