(untitled) (KIUT Publication, 2025)
Maqolada Sabzavot va dukkakli ekinlarni yetishtirish uchun bugungi kunda unumdor yerlardan yiliga bir marta hosil olish mumkin. Kelajakda unumdor yerlar qisqarishi mumkinligi, aholi sonining oshishi natijasida sabzavot va dukkakli ekinlarni intensiv usulda yetishtirishda maxsus o’rta qavatli bino qurib, uning ichida yiliga 3 marta yuqori hosil olish mumkinligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.