(untitled) (KIUT Publication, 2025)
Сиқилган газ ва водород аралашмаси ёниш жараёнини назарий таҳлил қилиш ва экспериментал тадқиқ қилиш ёниш жараёнларига таъсир қилувчи асосий параметрларнинг рационал қийматларини ишлаб чиқиш имконини беради. Калит